f

Monday, November 26, 2012

Amigurumi Donut Ignelikler / Amigurumi Donut Pincushions

Sizlerle daha once paylastigim amigurumi donut kolleksiyonumu yeni uyelerle genislettim. Daha once paylastigim tarifin aynisini degisik iplerle ve sayilari azaltip, arttirarak degisik ebatlarda, rengarek donut igneliklerim oldu. Tabii hepsini kendime saklamiyorum :)




Kolleksiyonun en kucuk ferdini kendime ayirip, digerlerini Amerika'da ve Turkiye'deki sahiplerine en kisa zamanda ulastirmayi planliyorum. Henuz denemediyseniz mutlaka deneyin derim. Tarifi iste burada. Simdiden herkese kolay gelsin.

Sevgiler,

Zeynep


Monday, November 12, 2012

Dudak Yumusaticisi / Lip Balm Kesesi

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Is, guc, yogunluk derken bir turlu vakit bulup bir blog postu yazamadim. Umarim herkesin keyfi yerindedir. Ellerin ve dudaklarin catlama mevsimi sonbahar benim en sevdigim ikinci mevsim (ilkbahardan sonra). Her ne kadar el ve dudak catlamasindan hoslanmasamda, agaclarin sararan ve kizaran renklerini, erkenden yapraklarini dokmus, ciplak kalan agaclarin dallarinda gezinen sincaplari izlemek o kadar keyifli ki! Umarim hastaliksiz, bol gunesli bir sonbahari  saglikla yolcu edip karli bir kisa merhaba deriz.

Bugun sizlerle gecenlerde internette buldugum ve mutlaka denemeliyim dedigim bir motifi paylasacagim. Dudak yumusatici veya lip balm kesesi motifi. Orjinal tarifte ince ip kullanilmis ve 6 sIkigneyle baslanmis. Ben pamuklu ip kullandim ve 5 sIkigneyle baslayip tarifi aynen uyguladim. Cok hizli orulen bir motif. Umarim begenirsiniz. Pattern / motif tarif iste burda.

Bunlarda benim dun gece ordugum lip balm keselerim :)



Herkese simdiden kolay gelsin.

Sevgiler,

Zeynep